Mondhygiene praktijk kerckebosch

Welkom namens Ruth Joe

Wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt?

Voorkomen is beter dan genezen

Bij Mondhygiënepraktijk Kerckebosch helpen we mensen om een gezond en schoon gebit te krijgen en te behouden. Wij gaan met onze klanten om op dezelfde manier zoals wij ook behandeld willen worden. Als de klanten na de behandeling blij zijn en dat ook aan andere uitstralen voelen wij ons voldaan.

Ruth Joe

"Behouden is onderhouden"

Van harte welkom, mijn naam is Ruth Joe en ik ben de trotste eigenaar van Mondhygiënepraktijk Kerckebosch.

Ik ben geboren op Curacao. Na mijn opleiding Mondhygiëne in 1983 ben ik werkzaam geweest in algemene praktijken, GGD (schooltandverzorging), mond- en kaakchirurgie, gehandicaptenzorg en paro-implantologie praktijken. Mijn affiniteit blijft bij de parodontologie en ik blijf streven naar een betere kwaliteit en preventie. Het is toch nog altijd beter om te voorkomen dan te genezen.

Bij Mondhygiënepraktijk Kerckebosch helpen we mensen om een gezond en mooi gebit te krijgen en te behouden. Wij gaan met onze klanten om op dezelfde manier zoals wij ook behandeld willen worden. Als de klanten na de behandeling blij zijn en dat ook aan andere uitstralen voelen wij ons voldaan.

Bij Mondhygiënepraktijk Kerckebosch staan advisering en de hoogste kwaliteit service centraal. Wij streven ernaar om de informatie zo duidelijk mogelijk over te brengen, zodat mensen vanaf het begin voor een gezond gebit willen gaan.

Ik ben lid van de:
– Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten
– Nederlandse Vereniging van Parodontologie
– Ivoren Kruis
En ik ben vanaf januari 2006 ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Wat doet een mondhygiënist?

De taken die de mondhygiënist uitvoert zijn in eerste instantie gericht op de preventie – het voorkomen van cariës (gaatjes in tanden en kiezen) en tandvleesaandoeningen. Daarnaast voert de mondhygiënist ook curatieve taken uit (=gericht op genezing), zoals het behandelen van tandvleesaandoeningen.

Voorbeelden van werkzaamheden van de mondhygiënist zijn:
– Het uitvoeren van een mondonderzoek van indien nodig het maken van röntgenfoto’s en/of gebitsafdrukken.
– Het geven van uitgebreide voorlichting over het ontstaan van cariës, tandvleesaandoeningen en het effect van voedingsgewoonten op het gebit.
– Het geven van uitgebreide voorlichting over gebitsverzorging.
– Het uitvoeren van een volledige gebitsreiniging, waarbij plaque, tandsteen en aanslag worden verwijderd.
– Het uitvoeren van preventieve behandelingen waaronder het aanbrengen van gebitsbeschermende middelen (bijv. fluoride).

Openingstijden

Maandag        08:00 -17:00
Dinsdag          08:00 -17:00
Woensdag     08:00 -17:00
Donderdag    08:00 -17:00
Vrijdag            08:00 -17:00

Contact

Sophialaan 11-S
3708 HA in Zeist

T: 030 – 6915444
Volg ons op Facebook! Download Facebook Icon vector (.EPS + .AI) - Seeklogo.net | Facebook icons, Facebook icon vector, Facebook logo png

Bent u verhinderd?

Wanneer u verhinderd bent voor uw afspraak, laat mij dit zo spoedig mogelijk weten. Afspraken die te laat worden afgezegd, binnen 24 uur, worden in rekening gebracht.

Mondhygiënepraktijk Kerckebosch | @ IRMEDIA | Webdesign door IRMEDIA

NVvP - Home            Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten - BusinessBuilding.nl                        Ivoren Kruis